Soproni Kórusünnep 2019 - A Spontánusz részvételével

2019-07-04 09:22:40

 

Soproni Kórusünnep 2019

 

Július első szombatján ismét énekhang tölti be Sopron belvárosát. A tavalyi sikeres bemutatkozás után újra itt a Soproni Kórusünnep a Soproni Ünnepi Hetek programjában!

Merüljön el velünk a soproni és Sopron környéki kórusok meditatív kórusmuzsikájában, vagy hagyja, hogy magával ragadja az énekkarok vidám, lendületes éneke! Kíváncsi, hogyan születik meg a kóruséneklés varázslata a karnagyok irányításával? Pillantson a kulisszák mögé! Élje át velünk az emberi hang és a közös éneklés közösségteremtő élményét!

Sopron belvárosban: játszóház, kirakodóvásár, karnagyképző, és sok-sok koncert – 14 kórus az utcákon , tereken, templomban, színpadon! https://www.facebook.com/events/445803682846489/

FELLÉPŐK: Kórus Spontánusz, Fidelissima Vegyeskar Sopron, Sonitus Scarbantiae Női Kar, Csornai Bárdos Kórus, Kirchenchor Oberpullendorf, Kalimba Gospel Gyermekkórus, Völcseji Népdalkör, Liszt Ferenc Pedagógus Énekkar, Haydn Vegyeskar Kapuvár, Fertőszentmiklósi Férfi Dalkör, Liszt Ferenc Férfikar Doborján, Bánfalvi Kórus, Morgenröte Énekkar Ágfalva

A Kórus Spontánusz Programja 15.30-17.30 között látható, hallható:„Hogyan készül a karnagy?!” címmel. Az V. Avizó Karvezető Kurzus nyilvános gyakorlata Kocsis-Holper Zoltánnal, a Kórus Spontánusz tagjaival és a résztvevő karnagyokkal az Esterházy Palota Erdészeti Múzeumban lesz.

19:00-tól a Nyáresti szabadtéri kóruskoncerten is fellépünk a Fő téren.

 

Kórusünnep AJÁNLÓ az egyik szervezőtől, Bognár Lászlótól itt megnézhető.